Storingsdienst van De Waakvlam

Bent u woonachtig in Rotterdam en heeft u problemen met uw verwarming? Ga niet zelf aan de slag met een kapotte CV, maar laat de reparatie over aan de specialist.

Gaat u hier zelf mee aan de slag, dan is de kans groot dat u het probleem alleen maar erger maakt. De reparatie van een CV is precisiewerk en vereist vakkennis en vakkundigheid.

Bij de Waakvlam garanderen wij u kwaliteit bij het repareren van uw CV. Door onze jarenlange ervaring en benodigde kennis weten onze CV monteurs raad met elke situatie.

24-uurs service: dag en nacht hulp bij storing

Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar als u problemen heeft met uw verwarming. Dat is pas service! Is het een feestdag? Of is het vrijdagavond 20.00 uur? Dat is voor ons geen probleem! Wij helpen u graag.

Bel voor CV reparatie naar 010-4811193 en wij zijn snel ter plekke om uw defect te herstellen. Met onze goede service bent u vrijwel altijd verzekerd van hulp bij problemen met uw verwarming.

Wacht niet rustig af of uw ketel het weer gaat doen, maar schakel een expert in. Zo zorgt u ervoor dat de schade beperkt blijft.

Voor een CV expert in Rotterdam bent u bij de Waakvlam aan het juiste adres.

Facebook

Contact

U kunt contact met ons opnemen doormiddel van onderstaande gegevens.

Gastechnisch installatiebedrijf de Waakvlam
Katendrechtse Lagedijk 465d (Showroom)
3082 GC Rotterdam
Tel: 010-4811193
Email: info@dewaakvlam.com
K.v.K 24282561 te Rotterdam

U kunt ook gebruik van ons contactformulier op deze pagina.