Onderhoud van uw Schoorsteen

Jaarlijks onderhoud van uw schoorsteen is belangrijk omdat bij het stoken , de onverbrande deeltjes een zeer brandbare laag vormt in uw schoorsteen. Vliegt deze laag in brand dan is schoorsteenbrand een feit.

De Waakvlam is al vele jaren gespecialiseerd in het vegen van schoorstenen en is een erkend gediplomeerd schoorsteenveger en aangesloten bij de bond voor schoorsteenvegers (de ASPB)

Voor het reinigen van rookkanalen, het plaatsen van schoorsteenkappen,maar ook voor kleine schoorsteen- en dakreparaties bent u bij ons aan het goede adres.

Wij kunnen uw schoorsteen vegen/onderhouden tegen de volgende tarieven:

• Vegen*
=  €   50,- 
• Camera inspectie (incl. rapportage)
=  € 100,- 
• Dakgoot reinigen
=  € 7,50 per meter

*Bij het constateren van een verstopping melden wij dat als eerst aan u. Het verwijderen van kraaiennesten of andere grove verstoppingen kunnen wij verzorgen voor € 45,-/uur.

Na het uitvoeren van de werkzaamheden ontvangt u van ons een veegbewijs waarmee u aan uw verzekering kunt aantonen dat de schoorsteen recent geveegd is en geen sprake is van achterstallig onderhoud.

Sommige verzekeraars eisen dat het schoorsteenveeg bedrijf aangesloten moet zijn bij de KvK (kamer van koophandel) of dat het bedrijf aangesloten is bij de ASPB (algemene schoorsteenvegers patroons bond) en de schoorsteenvegers opgeleid en gecertificeerd zijn.

Dit zijn eisen waar ons bedrijf aan voldoet.

Indien u geïnteresseerd bent in het afsluiten van een onderhoudscontract, adviseren wij u via ons contactformulier op de website, per mail (info@dewaakvlam.nl) of telefonisch (010-4811193) contact met ons op te nemen.

Wilt u een onderhoudscontract voor meerdere woningen (VVE’s of woningcorporaties), aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen voor een passende offerte.

Facebook

Contact

U kunt contact met ons opnemen doormiddel van onderstaande gegevens.

Gastechnisch installatiebedrijf de Waakvlam
Katendrechtse Lagedijk 465d (Showroom)
3082 GC Rotterdam
Tel: 010-4811193
Email: info@dewaakvlam.com
K.v.K 24282561 te Rotterdam

U kunt ook gebruik van ons contactformulier op deze pagina.